pondělí 19. prosince 2016

Jessup štětce na oči

Hezký den,

dnes vám povím něco o štětcích, které jsem si před časem objednala. Jedná se o známé kosmetické štětce Jessup. Tyto štětce jsou velmi levné, ale i přes to kvalitní. A protože štětců není nikdy dost, objednala jsem sadu na oči po 8 kusech. 
Tato sada je černo-zlatá. Štětiny jsou v černo-bílém provedení. Pokud ale tuto barevnou kombinaci nepreferujete, můžete si vybrat i z černo-stříbrné, růžovo-stříbrné, modro-stříbrné, fialovo-stříbrné a bílo-zlaté. Rukojeť štětců je vyrobena ze dřeva a samotné štětiny jsou syntetické. Celková délka je 13-18 cm, takže opravdu taková ta klasika.
Štětce mají své názvy: 
1. Eyeliner
2.Pencil
3.Tapered Blending
4.Eye Shading
5.Large Shader
6.Small Angle
7.Medium Angled Shading
8.Concealer

Eyeliner: Tento štětec má extra jemné štětiny s hrotem ze syntetických vláken, s kterým velmi přesně uděláte linky okolo celého oka.

Pencil: Tento štětec zajistí přesnou aplikaci stínu do záhybu oka. Je ideální pro rozmazávání tužky (kouřový efekt). Má přírodní štětiny.

Tapered Blending: Zaoblený a zkosený štětec. Je speciálně navržený pro aplikaci a stínování stínů do záhybu oka. 

Eye Shading: Měkký a hustý štětec se zaobleným povrchem. Ideální využití je při aplikaci zapečených stínů, klasických stínů a pigmentů. Ideální pro vytvoření intenzivní barvy na očním víčku. 

Large Shader: Plochý štětec pro aplikaci krémových stínů a očních primerů. Je vhodný také při aplikaci pigmentů. Můžete ho použít jak na celé víčko, tak pro přesnou aplikaci u linie řas. 

Small Angle: Vhodný pro aplikaci gelových a krémových očních linek na horní a spodní linii řas. Vhodný také pro vyplňování obočí. Má syntetické štětiny.

Medium Angled Shading: Ideální pro zvýraznění části pod obočím. 

Concealer: Zaoblený, zúžený a plochý tvar štětce je ideální k zakrytí kruhů pod očima. Doporučuje se také pro přesnou aplikaci na malé plochy na tváři. 

Se štětci jsem velmi spokojená a našly si u mě své využití. Cena této sady štětců je 150 Kč. Štětiny vůbec nepadají a stíny se s nimi velmi dobře nanáší. Štětiny jsou velmi hebké. Určitě si od této značky objednám ještě jiný druh štětců.

Jaké štětce používáte vy?






 

3 komentáře:

  1. Vypadají moc dobře :-) a navíc ta cena, super

    OdpovědětVymazat
  2. Tak tyhle štětce tedy neznám, ale už dlouhou dobu uvažuji nad pořízením nějaké pořádné a kvalitní sady....možná od Zoevy... :)

    LenaČerge

    OdpovědětVymazat
  3. za takú cenu je to super sada :) ja používam Zoeva štetce, ktoré som si kupovala síce za vyššiu cenu, ale na dlhú dobu :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat

Děkuji za Vaše komentáře.