středa 7. září 2016

Sililevo remineralizující a reparační lak na nehty

Hezký den vám všem,

už delší dobu jsem testovala lak Sililevo a dnes vám konečně přináším recenzi jak přípravek dopadl a jak ho hodnotím.

O co se vlastně jedná? Tento lak zajišťuje obnovu struktury nehtů, které jsou křehké nebo postižené deformacemi. Nehty má tak za úkol chránit a posilovat. Sililevo má hlavně hydratovat nehty, zvyšovat pružnost, tvrdost a pevnost nehtů.

Co obsahuje? 
Přesličku rolní
Určitě ji všichni znáte, roste snad na všech místech. Přeslička obnovuje strukturu nehtu a zvyšuje jeho pružnost a pevnost. Remineralizuje nehet zvýšeným obsahem křemíku ve formě křemičité soli.

Hydroxypropylchitosan
Jedna z nejzajímavějších funkcí je urychlení růstu nehtů. Dále pak hydratuje, což snižuje lámavost nehtů a pomáhá látkám z laku, aby se účinně dostaly do nehtové ploténky.

Metylsulfonylmetan
Je to přírodní, biologicky dostupná forma síry. Zesiluje vazby mezi vrstvami nehtu, a tím zvyšuje jeho tvrdost.

Obal + výrobek
Sililevo se nachází v klasické krabičce. Obsah výrobku je 3,3 ml. Mě toto množství vystačilo asi na 2 měsíce, což je celkem dlouhá doba. Výrobek je čirý, takže pokud se vám stane nějaká nehoda, nic se nestane. Aplikátor je klasický štěteček, kterým se lak velmi dobře nanáší.

Aplikace
Lak jsem aplikovala těsně před spaním na suché nehty. Sililevo nijak nezapáchá, takže se nemusíte bát, že by vás přítel vyhodil z ložnice kvůli zápachu z lakování. Zasychá velmi rychle, řekla bych že do 1 minuty. Akorát si dávejte pozor když Sililevo aplikujete, už si nemyjte ruce protože je rozpustný ve vodě. Doporučuje se aplikovat lak pravidelně alespoň 3 měsíce, aby byly vidět výsledky.

Další výhody
Sililevo můžete dokonce nanášet i před použitím klasického kosmetického laku.  Jednoduše naneste Sililevo na čisté nehty bez laku a po zaschnutí můžete nanést kosmetický lak. Docílíte pak toho, že nehet budete chránit před škodlivými účinky rozpouštědel používaných pro odstranění laku.

Celkově mi výrobek vyhovuje, nehty mám zase pevnější a delší jako dříve. Určitě mrkněte na stránky Sililevo, kde se dozvíte více informací. Výrobek můžete zakoupit v lékárnách.








2 komentáře:

Děkuji za Vaše komentáře.