pondělí 26. října 2015

Purple makeup

Hezké pondělní odpoledne,

dnes byla tak trochu nuda a proto tu mám pro vás jednoduché fialové líčení.

Použité produkty:
Catrice prime and fine
Catrice All matt makeup 01
Catrice camouflage 01
Rimmel Scandaleyes lacry flex 001
Essence kajal pencil 01
Miss sporty kohl kajal eye pencil018
Miss sporty studio lash eye liner 001
Uma pencil spotless white
Avon lace electric paletka
Řasy ebay zde 






středa 21. října 2015

Kde nakupovat dekorativku

Hezké středeční odpoledne,

dnes mám pro vás článek trochu z jiného soudku. Jedná se o kupování dekorativní kosmetiky přes internet. Objevila jsem různé ceny výrobků a různé ceny poštovného. Někdy je lepší si k objednávání chvíli sednout a pokud rádi šetříte penízky, všechny eshopy navštívit. Samozřejmě je blbost sedět u netu 3 hodiny a hledat jeden výrobek, já jsem dnes strávila 10 minut hledáním, kde mají levnější produkty a výsledek se dostavil ihned. 
Nemám v úmyslu říkat, tam si nic nekupujte a tam naopak ano. Na každé stránce najdete něco levnějšího a naopak něco dražšího.
řasy Ardell původní cena 197,- ve slevě za 169,- na stránce pinkpanda.cz

ty samé řasy za 109,- na stránce ardell.cz a o Vánocích je můžete koupit za 70,-
na stránce namalujse.cz najdete paletku od Sleek za 274,-
na stránce pinpanda.cz najdete paletku Sleek za 285,-
dekorativka.cz nabízí tvářenku Sleek za 169,-
naopak stránka pinkpanda.cz nabízí tvářenku za 150,-
V tomto článku jsem uvedla něco málo z příkladů, kde mají něco levnější a něco dražší. Chystám se, pokud mi to čas dovolí udělat i pokračování, které bych chtěla vytvořit v přehledné tabulce. Určitě bych pokračování udělala před Vánoci, protože nastává čas nakupování dárků. Něco podobného bych chtěla udělat i na téma drogérii. 

Na jakých stránkách nejraději nakupujete kosmetiku vy?

sobota 17. října 2015

Palmolive feel glamorous

Hezkou sobotu vám všem,

dnes vám představím pečující sprchový peeling s ostružinami,bourbonskou vanilkou a pitahayou od značky Palmolive. Když jsem tento peeling kupovala, stál asi něco kolem 30 kč. Byl vážně levný, na to že byl na trhu malou chviličku. Tento produkt jsem ale koupila v domnění, že se jedná o sprchový gel. Nevadí, byla jsem alespoň příjemně překvapená. Obsah je 250 ml, takže klasické balení. Produkt se nachází v růžovém obalu, který je průhledný. Peeling má klasické otvírání. Konzistence je tak trochu řídká, takže si dávejte pozor při nanášení. Už se mi xkrát stalo, že mi vytekl z ruky do vany. Balení hodně rychle vypotřebujete, tím že je řidší. Vůně je svěží, sladká a při výběru z Palmolivů voněl tento asi nejlépe. Jak už jsem psala jedná se o peeling, takže při umývání ucítíte malé částečky. Pokožku krásně vyčistí, vyvoní a výsledkem je hebkost. Celkově jsem s tímto výrobkem spokojená a určitě se k němu zase někdy ráda vrátím.